Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBermes, Carlo Manfred-
dc.contributor.authorBernath, Konrad-
dc.contributor.authorFlüeler, Thomas-
dc.contributor.authorHühn, Tilo-
dc.contributor.authorPfeifer, Wolfgang-
dc.date.accessioned2018-12-05T15:45:18Z-
dc.date.available2018-12-05T15:45:18Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.issn0944-3177de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13612-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherMeiningerde_CH
dc.relation.ispartofDer Deutsche Weinbaude_CH
dc.rightsNot specifiedde_CH
dc.subject.ddc663: Getränketechnologiede_CH
dc.titleMassnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufende_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue13de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end16de_CH
zhaw.pages.start12de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume2011de_CH
zhaw.webfeedLM-Prozessentwicklungde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Bermes, C. M., Bernath, K., Flüeler, T., Hühn, T., & Pfeifer, W. (2011). Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau, 2011(13), 12–16.
Bermes, C.M. et al. (2011) ‘Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen’, Der Deutsche Weinbau, 2011(13), pp. 12–16.
C. M. Bermes, K. Bernath, T. Flüeler, T. Hühn, and W. Pfeifer, “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen,” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, pp. 12–16, 2011.
BERMES, Carlo Manfred, Konrad BERNATH, Thomas FLÜELER, Tilo HÜHN und Wolfgang PFEIFER, 2011. Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau. 2011. Bd. 2011, Nr. 13, S. 12–16
Bermes, Carlo Manfred, Konrad Bernath, Thomas Flüeler, Tilo Hühn, and Wolfgang Pfeifer. 2011. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau 2011 (13): 12–16.
Bermes, Carlo Manfred, et al. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, 2011, pp. 12–16.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.