Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bermes, Carlo Manfred | - |
dc.contributor.author | Bernath, Konrad | - |
dc.contributor.author | Flüeler, Thomas | - |
dc.contributor.author | Hühn, Tilo | - |
dc.contributor.author | Pfeifer, Wolfgang | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-05T15:45:18Z | - |
dc.date.available | 2018-12-05T15:45:18Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.issn | 0944-3177 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13612 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Meininger | de_CH |
dc.relation.ispartof | Der Deutsche Weinbau | de_CH |
dc.rights | Not specified | de_CH |
dc.subject.ddc | 663: Getränketechnologie | de_CH |
dc.title | Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 13 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 16 | de_CH |
zhaw.pages.start | 12 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 2011 | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Prozessentwicklung | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Bermes, C. M., Bernath, K., Flüeler, T., Hühn, T., & Pfeifer, W. (2011). Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau, 2011(13), 12–16.
Bermes, C.M. et al. (2011) ‘Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen’, Der Deutsche Weinbau, 2011(13), pp. 12–16.
C. M. Bermes, K. Bernath, T. Flüeler, T. Hühn, and W. Pfeifer, “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen,” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, pp. 12–16, 2011.
BERMES, Carlo Manfred, Konrad BERNATH, Thomas FLÜELER, Tilo HÜHN und Wolfgang PFEIFER, 2011. Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau. 2011. Bd. 2011, Nr. 13, S. 12–16
Bermes, Carlo Manfred, Konrad Bernath, Thomas Flüeler, Tilo Hühn, and Wolfgang Pfeifer. 2011. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau 2011 (13): 12–16.
Bermes, Carlo Manfred, et al. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, 2011, pp. 12–16.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.