Publication type: Conference paper
Type of review: Not specified
Title: Influence de la température pendant la phase préfermentaire et fermentaire sur la composition du pinot noir
Authors: Flüeler, Thomas
Bernath, Konrad
Conference details: Journée d’information de l’école de Changins, Lausanne, 1996
Issue Date: 1996
Language: French
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13543
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Flüeler, T., & Bernath, K. (1996). Influence de la température pendant la phase préfermentaire et fermentaire sur la composition du pinot noir. Journée d’information de l’école de Changins, Lausanne, 1996.
Flüeler, T. and Bernath, K. (1996) ‘Influence de la température pendant la phase préfermentaire et fermentaire sur la composition du pinot noir’, in Journée d’information de l’école de Changins, Lausanne, 1996.
T. Flüeler and K. Bernath, “Influence de la température pendant la phase préfermentaire et fermentaire sur la composition du pinot noir,” in Journée d’information de l’école de Changins, Lausanne, 1996, 1996.
FLÜELER, Thomas und Konrad BERNATH, 1996. Influence de la température pendant la phase préfermentaire et fermentaire sur la composition du pinot noir. In: Journée d’information de l’école de Changins, Lausanne, 1996. Conference paper. 1996
Flüeler, Thomas, and Konrad Bernath. 1996. “Influence de la température pendant la phase préfermentaire et fermentaire sur la composition du pinot noir.” Conference paper. In Journée d’information de l’école de Changins, Lausanne, 1996.
Flüeler, Thomas, and Konrad Bernath. “Influence de la température pendant la phase préfermentaire et fermentaire sur la composition du pinot noir.” Journée d’information de l’école de Changins, Lausanne, 1996, 1996.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.