Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein
Authors: Bernath, Konrad
Flüeler, Thomas
Hühn, Tilo
Published in: Deutsches Weinbau-Jahrbuch
Page(s): 248
Pages to: 257
Issue Date: 2004
Publisher / Ed. Institution: Ulmer
ISSN: 0343-3714
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13538
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Bernath, K., Flüeler, T., & Hühn, T. (2004). Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein. Deutsches Weinbau-Jahrbuch, 248–257.
Bernath, K., Flüeler, T. and Hühn, T. (2004) ‘Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein’, Deutsches Weinbau-Jahrbuch, pp. 248–257.
K. Bernath, T. Flüeler, and T. Hühn, “Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein,” Deutsches Weinbau-Jahrbuch, pp. 248–257, 2004.
BERNATH, Konrad, Thomas FLÜELER und Tilo HÜHN, 2004. Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein. Deutsches Weinbau-Jahrbuch. 2004. S. 248–257
Bernath, Konrad, Thomas Flüeler, and Tilo Hühn. 2004. “Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein.” Deutsches Weinbau-Jahrbuch, 248–57.
Bernath, Konrad, et al. “Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein.” Deutsches Weinbau-Jahrbuch, 2004, pp. 248–57.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.