Publication type: Conference paper
Type of review: Editorial review
Title: Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier
Authors: Bernath, Konrad
Egli, Thomas
Männle, Frank
Flüeler, Thomas
Hühn, Tilo
Proceedings: 13. Internationales Oenologisches Symposium
Page(s): 595
Pages to: 607
Conference details: 13. Internationales Oenologisches Symposium, Montpellier, 9.-12. Juni 2002
Issue Date: 2002
Publisher / Ed. Institution: Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing
Publisher / Ed. Institution: Breisach
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13537
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Bernath, K., Egli, T., Männle, F., Flüeler, T., & Hühn, T. (2002). Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier [Conference paper]. 13. Internationales Oenologisches Symposium, 595–607.
Bernath, K. et al. (2002) ‘Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier’, in 13. Internationales Oenologisches Symposium. Breisach: Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing, pp. 595–607.
K. Bernath, T. Egli, F. Männle, T. Flüeler, and T. Hühn, “Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier,” in 13. Internationales Oenologisches Symposium, 2002, pp. 595–607.
BERNATH, Konrad, Thomas EGLI, Frank MÄNNLE, Thomas FLÜELER und Tilo HÜHN, 2002. Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier. In: 13. Internationales Oenologisches Symposium. Conference paper. Breisach: Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing. 2002. S. 595–607
Bernath, Konrad, Thomas Egli, Frank Männle, Thomas Flüeler, and Tilo Hühn. 2002. “Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier.” Conference paper. In 13. Internationales Oenologisches Symposium, 595–607. Breisach: Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing.
Bernath, Konrad, et al. “Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier.” 13. Internationales Oenologisches Symposium, Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing, 2002, pp. 595–607.


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