Publication type: | Conference paper |
Type of review: | Editorial review |
Title: | Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier |
Authors: | Bernath, Konrad Egli, Thomas Männle, Frank Flüeler, Thomas Hühn, Tilo |
Proceedings: | 13. Internationales Oenologisches Symposium |
Page(s): | 595 |
Pages to: | 607 |
Conference details: | 13. Internationales Oenologisches Symposium, Montpellier, 9.-12. Juni 2002 |
Issue Date: | 2002 |
Publisher / Ed. Institution: | Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing |
Publisher / Ed. Institution: | Breisach |
Language: | German |
Subject (DDC): | 663: Beverage technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13537 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Not specified |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Bernath, K., Egli, T., Männle, F., Flüeler, T., & Hühn, T. (2002). Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier [Conference paper]. 13. Internationales Oenologisches Symposium, 595–607.
Bernath, K. et al. (2002) ‘Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier’, in 13. Internationales Oenologisches Symposium. Breisach: Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing, pp. 595–607.
K. Bernath, T. Egli, F. Männle, T. Flüeler, and T. Hühn, “Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier,” in 13. Internationales Oenologisches Symposium, 2002, pp. 595–607.
BERNATH, Konrad, Thomas EGLI, Frank MÄNNLE, Thomas FLÜELER und Tilo HÜHN, 2002. Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier. In: 13. Internationales Oenologisches Symposium. Conference paper. Breisach: Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing. 2002. S. 595–607
Bernath, Konrad, Thomas Egli, Frank Männle, Thomas Flüeler, and Tilo Hühn. 2002. “Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier.” Conference paper. In 13. Internationales Oenologisches Symposium, 595–607. Breisach: Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing.
Bernath, Konrad, et al. “Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier.” 13. Internationales Oenologisches Symposium, Internationale Vereinigung für Oenologie, Betriebsführung und Weinmarketing, 2002, pp. 595–607.
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