Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Dorfner, Ralph | - |
dc.contributor.author | Zimmermann, Ralph | - |
dc.contributor.author | Kettrup, Antonius | - |
dc.contributor.author | Yeretzian, Chahan | - |
dc.contributor.author | Jordan, Alfons | - |
dc.contributor.author | Lindinger, Werner | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-19T09:31:18Z | - |
dc.date.available | 2018-11-19T09:31:18Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.issn | 0937-1478 | de_CH |
dc.identifier.issn | 1521-3811 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12991 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Wiley | de_CH |
dc.relation.ispartof | Lebensmittelchemie | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie | de_CH |
dc.type | Beitrag in wissenschaftlicher Zeitschrift | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | No | de_CH |
zhaw.pages.end | 34 | de_CH |
zhaw.pages.start | 32 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 53 | de_CH |
zhaw.publication.review | Peer review (Publikation) | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Dorfner, R., Zimmermann, R., Kettrup, A., Yeretzian, C., Jordan, A., & Lindinger, W. (1999). Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie. Lebensmittelchemie, 53, 32–34.
Dorfner, R. et al. (1999) ‘Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie’, Lebensmittelchemie, 53, pp. 32–34.
R. Dorfner, R. Zimmermann, A. Kettrup, C. Yeretzian, A. Jordan, and W. Lindinger, “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie,” Lebensmittelchemie, vol. 53, pp. 32–34, 1999.
DORFNER, Ralph, Ralph ZIMMERMANN, Antonius KETTRUP, Chahan YERETZIAN, Alfons JORDAN und Werner LINDINGER, 1999. Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie. Lebensmittelchemie. 1999. Bd. 53, S. 32–34
Dorfner, Ralph, Ralph Zimmermann, Antonius Kettrup, Chahan Yeretzian, Alfons Jordan, and Werner Lindinger. 1999. “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie.” Lebensmittelchemie 53: 32–34.
Dorfner, Ralph, et al. “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie.” Lebensmittelchemie, vol. 53, 1999, pp. 32–34.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.