Publication type: Article in scientific journal
Type of review: Peer review (publication)
Title: Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie
Authors: Dorfner, Ralph
Zimmermann, Ralph
Kettrup, Antonius
Yeretzian, Chahan
Jordan, Alfons
Lindinger, Werner
Published in: Lebensmittelchemie
Volume(Issue): 53
Page(s): 32
Pages to: 34
Issue Date: 1999
Publisher / Ed. Institution: Wiley
ISSN: 0937-1478
1521-3811
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12991
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Dorfner, R., Zimmermann, R., Kettrup, A., Yeretzian, C., Jordan, A., & Lindinger, W. (1999). Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie. Lebensmittelchemie, 53, 32–34.
Dorfner, R. et al. (1999) ‘Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie’, Lebensmittelchemie, 53, pp. 32–34.
R. Dorfner, R. Zimmermann, A. Kettrup, C. Yeretzian, A. Jordan, and W. Lindinger, “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie,” Lebensmittelchemie, vol. 53, pp. 32–34, 1999.
DORFNER, Ralph, Ralph ZIMMERMANN, Antonius KETTRUP, Chahan YERETZIAN, Alfons JORDAN und Werner LINDINGER, 1999. Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie. Lebensmittelchemie. 1999. Bd. 53, S. 32–34
Dorfner, Ralph, Ralph Zimmermann, Antonius Kettrup, Chahan Yeretzian, Alfons Jordan, and Werner Lindinger. 1999. “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie.” Lebensmittelchemie 53: 32–34.
Dorfner, Ralph, et al. “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie.” Lebensmittelchemie, vol. 53, 1999, pp. 32–34.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.