Publication type: | Article in scientific journal |
Type of review: | Peer review (publication) |
Title: | Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie |
Authors: | Dorfner, Ralph Zimmermann, Ralph Kettrup, Antonius Yeretzian, Chahan Jordan, Alfons Lindinger, Werner |
Published in: | Lebensmittelchemie |
Volume(Issue): | 53 |
Page(s): | 32 |
Pages to: | 34 |
Issue Date: | 1999 |
Publisher / Ed. Institution: | Wiley |
ISSN: | 0937-1478 1521-3811 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12991 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Dorfner, R., Zimmermann, R., Kettrup, A., Yeretzian, C., Jordan, A., & Lindinger, W. (1999). Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie. Lebensmittelchemie, 53, 32–34.
Dorfner, R. et al. (1999) ‘Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie’, Lebensmittelchemie, 53, pp. 32–34.
R. Dorfner, R. Zimmermann, A. Kettrup, C. Yeretzian, A. Jordan, and W. Lindinger, “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie,” Lebensmittelchemie, vol. 53, pp. 32–34, 1999.
DORFNER, Ralph, Ralph ZIMMERMANN, Antonius KETTRUP, Chahan YERETZIAN, Alfons JORDAN und Werner LINDINGER, 1999. Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie. Lebensmittelchemie. 1999. Bd. 53, S. 32–34
Dorfner, Ralph, Ralph Zimmermann, Antonius Kettrup, Chahan Yeretzian, Alfons Jordan, and Werner Lindinger. 1999. “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie.” Lebensmittelchemie 53: 32–34.
Dorfner, Ralph, et al. “Vergleich Zweier massenspektrometrischer Verfahren zur Direktanalyse in der Lebensmittelchemie.” Lebensmittelchemie, vol. 53, 1999, pp. 32–34.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.