Title: Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test
Authors : Freimüller Leischtfeld, Susette
Weber, Stefan
Kuhn, Roger
Schmid, Jürg
Fieseler, Lars
Published in : Alimenta / foodaktuell.ch
Volume(Issue) : 2015
Issue : 8
Publisher / Ed. Institution : Publi-Lactis
Issue Date: 21-Apr-2015
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subject (DDC) : 570: Biology
Abstract: Legionellen sind gramnegative, stäbchenförmige Bakterien, die weltweit in verschiedenen natürlichen und künstlichen Süsswasserhabitaten verbreitet sind, die Temperaturen zwischen 5 und 63 °C aufweisen.
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to Magazine or Newspaper
ISSN: 1663-9855
URI: https://www.foodaktuell.ch/molekulare-schnellmethode-fuer-den-legionellen-test/
https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12900
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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