Publikationstyp: Konferenz: Sonstiges
Art der Begutachtung: Keine Angabe
Titel: Process monitoring by PTR-ToF-MS : applications on profile roasting of coffee
Autor/-in: Gloess, Alexia
Yeretzian, Chahan
Vietri, Anita
Bongers, Sandra
Koziorowski, Thomas
Tagungsband: Contributions : 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and ist Applications
Seite(n): 109
Angaben zur Konferenz: 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and ist Applications, Obergurgl, Austria, 26 January - 2 February 2011
Erscheinungsdatum: 2011
Verlag / Hrsg. Institution: Innsbruck University Press
Verlag / Hrsg. Institution: Innsbruck
ISBN: 9783902719881
Sprache: Englisch
Fachgebiet (DDC): 540: Chemie
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12798
Volltext Version: Publizierte Version
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): Lizenz gemäss Verlagsvertrag
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisationseinheit: Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT)
Enthalten in den Sammlungen:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Gloess, A., Yeretzian, C., Vietri, A., Bongers, S., & Koziorowski, T. (2011). Process monitoring by PTR-ToF-MS : applications on profile roasting of coffee [Conference presentation]. Contributions : 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and Ist Applications, 109.
Gloess, A. et al. (2011) ‘Process monitoring by PTR-ToF-MS : applications on profile roasting of coffee’, in Contributions : 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and ist Applications. Innsbruck: Innsbruck University Press, p. 109.
A. Gloess, C. Yeretzian, A. Vietri, S. Bongers, and T. Koziorowski, “Process monitoring by PTR-ToF-MS : applications on profile roasting of coffee,” in Contributions : 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and ist Applications, 2011, p. 109.
GLOESS, Alexia, Chahan YERETZIAN, Anita VIETRI, Sandra BONGERS und Thomas KOZIOROWSKI, 2011. Process monitoring by PTR-ToF-MS : applications on profile roasting of coffee. In: Contributions : 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and ist Applications. Conference presentation. Innsbruck: Innsbruck University Press. 2011. S. 109. ISBN 9783902719881
Gloess, Alexia, Chahan Yeretzian, Anita Vietri, Sandra Bongers, and Thomas Koziorowski. 2011. “Process Monitoring by PTR-ToF-MS : Applications on Profile Roasting of Coffee.” Conference presentation. In Contributions : 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and Ist Applications, 109. Innsbruck: Innsbruck University Press.
Gloess, Alexia, et al. “Process Monitoring by PTR-ToF-MS : Applications on Profile Roasting of Coffee.” Contributions : 5th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and Ist Applications, Innsbruck University Press, 2011, p. 109.


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