Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-4745
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein
Authors: Häfele, Martin
Flüeler, Thomas
Bernath, Konrad
Kümin, Nadja
Hühn, Tilo
DOI: 10.21256/zhaw-4745
Published in: Obst- und Weinbau
Volume(Issue): 17
Issue: 154
Page(s): 4
Pages to: 7
Issue Date: 24-Aug-2018
Publisher / Ed. Institution: Verein Publikationen Spezialkulturen
ISSN: 1023-2958
Language: German
Subjects: Rotweinextraktion; Rotweinausbau; Verzögerter BSA; Feinhefeausbau
Subject (DDC): 663: Beverage technology
Abstract: Die vorliegende Arbeit umreisst den aktuellen Forschungsstand an der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften in Wädenswil (ZHAW) nach langjähriger Untersuchung der Extraktion wertgebender Inhaltsstoffe aus Trauben bei der Rotweinproduktion.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/11995
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotweinen Häfele et al 2018.pdfMit freundlicher Genehmigung des Verlags6.07 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Häfele, M., Flüeler, T., Bernath, K., Kümin, N., & Hühn, T. (2018). Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein. Obst- und Weinbau, 17(154), 4–7. https://doi.org/10.21256/zhaw-4745
Häfele, M. et al. (2018) ‘Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein’, Obst- und Weinbau, 17(154), pp. 4–7. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-4745.
M. Häfele, T. Flüeler, K. Bernath, N. Kümin, and T. Hühn, “Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein,” Obst- und Weinbau, vol. 17, no. 154, pp. 4–7, Aug. 2018, doi: 10.21256/zhaw-4745.
HÄFELE, Martin, Thomas FLÜELER, Konrad BERNATH, Nadja KÜMIN und Tilo HÜHN, 2018. Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein. Obst- und Weinbau. 24 August 2018. Bd. 17, Nr. 154, S. 4–7. DOI 10.21256/zhaw-4745
Häfele, Martin, Thomas Flüeler, Konrad Bernath, Nadja Kümin, and Tilo Hühn. 2018. “Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein.” Obst- und Weinbau 17 (154): 4–7. https://doi.org/10.21256/zhaw-4745.
Häfele, Martin, et al. “Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein.” Obst- und Weinbau, vol. 17, no. 154, Aug. 2018, pp. 4–7, https://doi.org/10.21256/zhaw-4745.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.