Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://doi.org/10.21256/zhaw-1188
Titel: Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry
Autoren: Leinert, Lisa
Brand, Fridolin S.
Duma, Fabio
Verlag / Hrsg. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Verlag / Hrsg. Institution: Winterthur
Erscheinungsdatum: Jul-2016
Sprache: Englisch / English
Schlagwörter: Food industry
Fachgebiet (DDC): 337: Weltwirtschaft und Handel
338: Produktion
Zusammenfassung: The food industry is not only important to Switzerland in terms of keeping the country fed; it is of great importance to the Swiss economy as a whole. This study provides comprehensive definition and analysis of the most important industry data and the forces which drive it. It has two objectives: Firstly, the food industry is described in terms of its sales development, propensity to export, and commitment to the domestic market. Secondly, gobal trends, drivers of growth, and development perspectives for the industry are identified.
Weitere Angaben: Corrected edition of https://doi.org/10.21256/zhaw-1125.
Departement: School of Management and Law
Organisationseinheit: Center for Corporate Responsibility (CCR)
International Management Institute (IMI)
Publikationstyp: Working Paper – Gutachten – Studie / Working Paper – Expertise – Study
DOI: 10.21256/zhaw-1188
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/1190
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): CC BY-ND 4.0: Namensnennung - Keine Bearbeitung 4.0 International
Enthalten in den Sammlungen:Marketing

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
2016_Branchenbericht Food_ZHAW(e)_korr.pdf3.9 MBAdobe PDFMiniaturbild
Öffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.