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Publikationstyp: Working Paper – Gutachten – Studie
Titel: Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry
Autor/-in: Leinert, Lisa
Brand, Fridolin S.
Duma, Fabio
DOI: 10.21256/zhaw-1125
Umfang: 58
Erscheinungsdatum: Jul-2016
Verlag / Hrsg. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Verlag / Hrsg. Institution: Winterthur
ISBN: 978-3-03870-004-3
Sprache: Englisch
Schlagwörter: Food industry
Fachgebiet (DDC): 337: Weltwirtschaft und Handel
Zusammenfassung: The food industry is not only important to Switzerland in terms of keeping the country fed; it is of great importance to the Swiss economy as a whole. This study provides a comprehensive definition and analysis of the most important industry data and the forces which drive it. It has two objectives: Firstly, the food industry is described in terms of its sales development, propensity to export, and commitment to the domestic market. Secondly, global trends, drivers of growth, and development perspectives for the industry are identified.
Weitere Angaben: Outdated edition. Corrected edition see https://doi.org/10.21256/zhaw-1188
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/1128
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): Keine Angabe
Departement: School of Management and Law
Organisationseinheit: Center for Corporate Responsibility (CCR)
International Management Institute (IMI)
Enthalten in den Sammlungen:Marketing

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Leinert, L., Brand, F. S., & Duma, F. (2016). Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1125
Leinert, L., Brand, F.S. and Duma, F. (2016) Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry. Winterthur: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1125.
L. Leinert, F. S. Brand, and F. Duma, “Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry,” ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Winterthur, Jul. 2016. doi: 10.21256/zhaw-1125.
LEINERT, Lisa, Fridolin S. BRAND und Fabio DUMA, 2016. Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry. Winterthur: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Leinert, Lisa, Fridolin S. Brand, and Fabio Duma. 2016. “Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry.” Winterthur: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1125.
Leinert, Lisa, et al. Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food Industry. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, July 2016, https://doi.org/10.21256/zhaw-1125.


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