Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBachmann, Marco-
dc.contributor.authorStädeli, Christoph-
dc.contributor.authorRudin, Peter-
dc.contributor.authorKleinert, Michael-
dc.date.accessioned2018-09-05T09:23:06Z-
dc.date.available2018-09-05T09:23:06Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.issn0256-6575de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10164-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherBinkert Mediende_CH
dc.relation.ispartofLebensmittel-Technologiede_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subjectBackwarende_CH
dc.subjectBrotde_CH
dc.subjectGlutenfreide_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleEntwicklung von glutenfreien Backwarende_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue10de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end320de_CH
zhaw.pages.start318de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume1999de_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Bachmann, M., Städeli, C., Rudin, P., & Kleinert, M. (1999). Entwicklung von glutenfreien Backwaren. Lebensmittel-Technologie, 1999(10), 318–320.
Bachmann, M. et al. (1999) ‘Entwicklung von glutenfreien Backwaren’, Lebensmittel-Technologie, 1999(10), pp. 318–320.
M. Bachmann, C. Städeli, P. Rudin, and M. Kleinert, “Entwicklung von glutenfreien Backwaren,” Lebensmittel-Technologie, vol. 1999, no. 10, pp. 318–320, 1999.
BACHMANN, Marco, Christoph STÄDELI, Peter RUDIN und Michael KLEINERT, 1999. Entwicklung von glutenfreien Backwaren. Lebensmittel-Technologie. 1999. Bd. 1999, Nr. 10, S. 318–320
Bachmann, Marco, Christoph Städeli, Peter Rudin, and Michael Kleinert. 1999. “Entwicklung von glutenfreien Backwaren.” Lebensmittel-Technologie 1999 (10): 318–20.
Bachmann, Marco, et al. “Entwicklung von glutenfreien Backwaren.” Lebensmittel-Technologie, vol. 1999, no. 10, 1999, pp. 318–20.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.