Browsing by Keywords for Webfeeds Ernährung

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 158 to 177 of 185 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2011Targetting multifunctional bakery products : an updateSych, Janice Marie
17-Feb-2021The first characterisation of meat consumption across sociodemographic, lifestyle and anthropometric groups in Switzerland : results from the National Nutrition Survey menuCHTschanz, Linda; Kaelin, Ivo; Wróbel, Anna; Pestoni, Guilia; Rohrmann, Sabine, et al
May-2020The importance of sweet beverage definitions when targeting health policies : the case of SwitzerlandSousa, Angelica; Sych, Janice Marie; Rohrmann, Sabine; Faeh, David
9-Sep-2012The important role of sensory evaluation in the development of novel multifunctional ingredientsSych, Janice Marie; Popp, Stephan; Bongartz, Annette; Mathias, Mathias; Grattepanche, Franck
2015The role of internet recipes in cookingBartsch, Silke; Brombach, Christine; Winkler, Gertrud
Mar-2018Topinambur, ein leckeres WintergemüseBrombach, Christine
2015Über Gewicht im Alter : Lebensqualität, Langlebigkeit und kulturelle NormenBrombach, Christine
2016Über Gewicht im Alter : Lebensqualität, Langlebigkeit und kulturelle NormenBrombach, Christine
2022Validation of a visually aides dietary assessment tool to estimate dietary intake in adult Swiss populationNève, Gilles; Bur, Laura; Lampert, Ladina; Höchsmann, Christoph; Brombach, Christine, et al
2014Verpflegungsmanagement im Spital als SchnittstellenaufgabeHofer, Susanne; Brombach, Christine; Kauf, Peter
2015Verpflegungssituation und ambulante Mahlzeitendienste in der Schweiz : die VERLA-StudieBrombach, Christine; Pfau, Claudia; Pipas, Maxine; Ziesemer, Katrin; Bergheim, Ina, et al
2016Vitamin B12 : physiology, production and applicationSych, Janice Marie; Lacroix, Christophe; Stevens, Marc J.A.
Nov-2014Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit LebensmittelnBrombach, Christine; Haefeli, Deborah; Bartsch, Silke; Clauss, Anne Sophie; Winkler, Gertrud
8-Mar-2018Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?Brombach, Christine
8-Mar-2018Was möchten junge Erwachsene an ihrem Ernährungsverhalten ändern und wie wollen sie das erreichen?Rohde, Anna; Lorkowski, Stefan; Dawczynski, Christine; Brombach, Christine
Jun-2017Wasser ist unser wichtigstes LebensmittelBrombach, Christine
2012Wädenswiler Barometer : ein Bewertungstool für die GemeinschaftsgastronomieBrombach, Christine; Wegmann, Lara; Müller, Claudia
15-Mar-2012Welche Strategien zur Verpflegung haben Menschen mit Dysphagie, die in Privathaushalten leben? : eine Pilotstudie in der SchweizBrombach, Christine; Bongartz, Annette; Bohlender, Jürg
2021Wertschätzung für Lebensmittel und Mehrzahlungsbereitschaft : empirische Untersuchung zur VerbrauchersichtBrombach, Christine; Bergmann, Karin
Feb-2021Wertschätzung für Lebensmittel und Mehrzahlungsbereitschaft aus Sicht der VerbraucherBrombach, Christine; Bergmann, Karin