Browsing by Keywords for Webfeeds Geography of Food

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 1 to 20 of 70  next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
Jan-2023Agrarökologie in der Schweiz : ein Leitbild der TransformationKummer, Carmen; Jacobi, Johanna
15-Oct-2021AgriPark – wie kann eine erfolgreiche Integration der Landwirtschaft in Regionalen Naturpärken gelingen?Trachsel, Sonja; Moser, Ruth; Reutz, Birgit; Göpfert, Rebecca; Mettler, Daniel
Aug-2020AgriPark: Grundlagen für eine erfolgreiche Einbindung der Landwirtschaft in Regionalen Naturpärken : Ergebnisse aus einer standardisierten Online-Befragung der landwirtschaftlichen Bevölkerung und Leitfadeninterviews in drei Naturpärken – Landschaftspark Binntal, Naturpark Gantrisch, Regionaler Naturpark SchaffhausenTrachsel, Sonja; Göpfert, Rebecca; Koster, Bettina; Moser, Ruth; Mettler, Daniel, et al
29-Oct-2023Can online interfaces enhance learning for public decision-making? : eliciting citizens’ preferences for multicriteria decision analysisAubert, Alice H.; Schmid, Sara; Lienert, Judit
15-Jun-2022Cereal production in a Swiss mountain region : analysing drivers of change for more resilient mountain food systemsGeiser, Anna; Schmitt, Emilia; Jaisli, Isabel
2018Designing sustainable food systems : an open E-learning courseJaisli, Isabel; Mariani, Ennio; Meier, Rahel; Rieger, Lorenz; Daniel, Burkart
2018Didaktische Herausforderungen bei der Erstellung eines frei verfügbaren OnlinekursesMariani, Ennio; Jaisli, Isabel
2019Digitale Bildung zur NachhaltigkeitJaisli, Isabel
12-Apr-2018Diversifizierung in der Landwirtschaft : Potentiale der digitalen Vernetzung für Innovationen und NischenmärkteSchmitt, Emilia; Vukotic, Fabienne; Schwab, Seraina; Jaisli, Isabel; Rieger, Lorenz
5-Oct-2020Do regional food labels and brands contribute to achieving the SDGs?Schmitt, Emilia
2018Educating for sustainable food value chains : insights from an open online courseJaisli, Isabel; Bischof, Tom; Mariani, Ennio; Meier, Rahel; Rieger, Lorenz
Sep-2019Ernährung und ihre Auswirkungen aus Sicht von Berufslernenden in der Gastronomie : was denken angehende KöchInnen, Restaurationsfachleute, Küchenangestellte und ihre Lehrpersonen über die Zusammenhänge zwischen Ernährung und Umwelt, Gesundheit, Tieren?Trachsel, Sonja; von Rickenbach, Flavio; Baur, Priska; Jenny, Maurus
Sep-2019ErnährungsgeographieJaisli, Isabel; Schmitt, Emilia
Jan-2022Expected global suitability of coffee, cashew and avocado due to climate changeGrüter, Roman; Trachsel, Tim; Laube, Patrick; Jaisli, Isabel
Mar-2024Exploring mountain crops as an alternative to livestock production in the transformation of Swiss mountain agricultureForrer, Carmen
2018Finding and Analysing Social Hotspots in a Global Food Value Chain as a Basis for Livelihood ImprovementTrachsel, Sonja; Jaisli, Isabel; Schmitt, Emilia
2018Fit für innovatives Wirtschaften : was leistet die berufliche Grundbildung?Trachsel, Sonja; Spörri, Martina; Baur, Priska
22-Jun-2015Food production in smallholder farming systems : developing a spatially explicit decision-model for trade opportunitiesJaisli, Isabel; Laube, Patrick
2019Food trade between Brazil and Switzerland : pathways to drive family farming and sustainabilityJaisli, Isabel; Corrêa da Silva, Marcelo; Rossi Borges, João Augusto; Stucki, Matthias; Favarini Ruviaro, Claudio, et al
2020Foodscape - Begleitdossier für Lehrpersonen : Lernspiel und Unterrichtsmaterial zum Schweizer ErnährungssystemMariani, Ennio; Schmitt, Emilia; Jaisli, Isabel