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Issue DateTitleInvolved Person(s)
2018Quels sont les types de déjeuner consommés en Suisse et sont-ils associés à la qualité globale de l'alimentation?Krieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al
2017Relative validation of a food frequency questionnaire to estimate food intake in an adult populationSteinemann, Nina; Grize, Leticia; Ziesemer, Katrin; Kauf, Peter; Probst-Hensch, Nicole, et al
Apr-2017Schlank in den Frühling, was tun?Brombach, Christine
2014Das schmeckt nach TrendBrombach, Christine; Schaller, Veronika
2019Selbermachen: ein Trend der Zukunft?Brombach, Christine
Sep-2014“SENPAN” - Swiss panel of elderly people : insights into nutritional and sensory changes in elderly peopleRudorf, Julia; Clauss, Anne Sophie; Kinner, Julia; Bongartz, Annette; Brombach, Christine
2008Sensorische Untersuchung von Wellness-GetränkenDürrschmid, Klaus; Mayr, T.; Svacinka, Rainer; Jaros, Doris; Rohm, Harald, et al
Jun-2018Sommerzeit ist SalatzeitBrombach, Christine
Jul-2017Sommerzeit, Salatzeit : bunte Vielfalt auf dem TellerBrombach, Christine
Jun-2011Soziale Dimensionen des Ernährungsverhaltens. Ernährungssoziologische ForschungBrombach, Christine
8-Sep-2016Soziale und kulturelle Einflussfaktoren auf die Ernährungsweise im höheren Lebensalter : Einblicke aus biografischen UntersuchungenBrombach, Christine
2014Spitalkost : eine teure VielfaltBrombach, Christine
9-Dec-2015Strategien zur VerbraucherkommunikationBrombach, Christine
6-Nov-2018Sugar reduction in granola / crunchy types of breakfast cerealsCezanne, Marie-Louise; Infanger, Esther; Schlüchter, Steffi; Bongartz, Annette
2017Sustainable and healthy diets : trade-offs and synergiesBrombach, Christine; Flückiger, Stefan; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie; Schneider, K., et al
2011Targetting multifunctional bakery products : an updateSych, Janice Marie
17-Feb-2021The first characterisation of meat consumption across sociodemographic, lifestyle and anthropometric groups in Switzerland : results from the National Nutrition Survey menuCHTschanz, Linda; Kaelin, Ivo; Wróbel, Anna; Pestoni, Guilia; Rohrmann, Sabine, et al
May-2020The importance of sweet beverage definitions when targeting health policies : the case of SwitzerlandSousa, Angelica; Sych, Janice Marie; Rohrmann, Sabine; Faeh, David
9-Sep-2012The important role of sensory evaluation in the development of novel multifunctional ingredientsSych, Janice Marie; Popp, Stephan; Bongartz, Annette; Mathias, Mathias; Grattepanche, Franck
2015The role of internet recipes in cookingBartsch, Silke; Brombach, Christine; Winkler, Gertrud