Browsing by Keywords for Webfeeds Ernährung

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 128 to 147 of 185 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2011Nachhaltige Ernährung : Menü-Nachhaltigkeits-IndexMüller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine
2017Nachhaltige und gesunde Ernährung: Mehr Synergien als ZielkonflikteSchader, Christian; Müller, Adrian; Brombach, Christine
2013Nachhaltiges Energiemanagement in der LebensmittelindustrieBuchli, Jürg
May-2017Nahrungsergänzungsmittel für Senioren : was brauchen Ihre Bewohner wirklich?Rohrmann, Sabine; Brombach, Christine
2000Die narrative Konfliktdarstellung bei Essstörungenvon Wyl, Agnes
7-Sep-2020No-meat eaters are less likely to be overweight or obese, but take dietary supplements more often : results from the Swiss National Nutrition survey menuCHSteinbach, Lydia; Rohrmann, Sabine; Kaelin, Ivo; Krieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia, et al
2014Novel bio-ingredient containing folate and B12 by fermentation of co-cultures of lactic acid bacteria and propionibacteria for use in bakery productsLacroix, Christophe; Sych, Janice Marie; Miescher Schwenninger, Susanne; Kleinert, Michael
Jan-2018Nudges, die kleinen "Schubser" für ein gesundes EssenBrombach, Christine
6-Jan-2016One size does not fit all : determinants of portion size in various settingsBrombach, Christine
2014OPTIFEL : altersgerechte VerpackungenBrombach, Christine; Miescher, Susanna; Yildirim, Selçuk
Aug-2012Passend für alleBrombach, Christine; Bongartz, Annette
2015Personalized Nutrition : Nutri-Epigenetik und ErnährungsverhaltenBrombach, Christine
8-Mar-2018Pilotstudie zur Entwicklung eines Ernährungsbiografischen Assessment Tools für die Speiseplanung in SenioreneinrichtungenBrombach, Christine; Holzmann, Martina
2013Prävention für Kinder bis 6 Jahre im Bereich Ernährung und Bewegung : erfolgreiche StrategienBrombach, Christine
2015Pulverbasierter 3D Druck im Bereich FoodBuchli, Jürg
2018Quels sont les types de déjeuner consommés en Suisse et sont-ils associés à la qualité globale de l'alimentation?Krieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al
2017Relative validation of a food frequency questionnaire to estimate food intake in an adult populationSteinemann, Nina; Grize, Leticia; Ziesemer, Katrin; Kauf, Peter; Probst-Hensch, Nicole, et al
Apr-2017Schlank in den Frühling, was tun?Brombach, Christine
2014Das schmeckt nach TrendBrombach, Christine; Schaller, Veronika
2019Selbermachen: ein Trend der Zukunft?Brombach, Christine