Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 241 to 260 of 634 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2015Fachstelle Nachhaltigkeit und EnergieBuchli, Jürg; Müller, Claudia
2007"Fadenziehen" in Broten! Ist eine Zunahme der Brotkrankheit zu erwarten?Kovalj, Tamara; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Kleinert, Michael
2009Fadenziehende Bacillus-Stämme auf Getreide : Früherkennung möglich?Huber, Jeanine; Kuhn, Roger; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne
2008Faktoren jenseits der Ernährung : Übergewicht und Adipositas bei Kindern und Jugendlichen als systemisches RisikoUllrich, Claudia; Parlesak, Alexandr; Stolberg, Andreas; Krömker, Dörthe; Bode, Christiane
2017Die familiäre Essumgebung im ersten Lebensjahr : Bedarfe und Ansätze für ernährungsbezogene Maßnahmen in sozial benachteiligten FamilienMarx, Kerstin; Meier-Gräwe, Uta; Lorkowski, Stefan; Dawczynski, Christine; Brombach, Christine
2008Fatty acid methyl and ethyl esters as well as wax esters for evaluating the quality of olive oilsBiedermann, Maurus; Bongartz, Annette; Mariani, Carlo; Grob, Koni
2015Fäkalindikatoren im Trinkwasser nachweisenGantenbein-Demarchi, Corinne; Kuhn, Roger; Kauf, Peter; Schmid, Jürg; Krapf, Tamara, et al
18-Mar-2011Feasibility-Test eines für die Schweiz entwickelten Online-WiegeprotokollsMüller, Claudia; Good, Stephanie; Brombach, Christine
2007Fermentation technologies for the production of probiotics with high viability and functionalityLacroix, Christophe; Yildirim, Selçuk
Feb-2021Fibre-type hemp in the food and beverage industry : from the field to the molecule of interestChetschik, Irene; André, Amandine
2019Flavour characterisation of chocolate & cocoa products produced by novel processing techniquesChetschik, Irene; Ullrich, Lisa; Schlüter, Ansgar; Chatelain, Karin; Hühn, Tilo
2018Fleischerei heute in Lernfeldern : mit FachenglischLatz, Norbert; Brombach, Christine; Eichenauer, Gerhard; Gehling, Johannes; Herzog, Christiane, et al
2015Fleischkonsum im Vergleich : ein kleiner Streifzug durch drei GenerationenBrombach, Christine
Feb-2018Fleischkonsum in der Schweiz heute : einige Überlegungen dazuBrombach, Christine
28-May-2015Food consumption of adults in Germany : results of the German National Nutrition Survey II based on diet history interviewsHeuer, Thorsten; Krems, Carolin; Moon, Kilson; Brombach, Christine; Hoffmann, Ingrid
2019Food packaging innovationsYildirim, Selçuk
2019Food packaging trendsYildirim, Selçuk
20-Nov-2019Food regulations and enforcement in SwitzerlandKirchsteiger-Meier, Evelyn
2014Food Waste in der Gemeinschaftsverpflegung : eine Untersuchung in Schweizer BetriebenBetz, Alexandra; Müller, Claudia
2014Food waste in the Swiss food service industry : magnitude and potential for reductionBetz, Alexandra; Buchli, Jürg; Göbel, Christine; Müller, Claudia