Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 597 to 616 of 634
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
2022
Validation of a visually aides dietary assessment tool to estimate dietary intake in adult Swiss population
Nève, Gilles
;
Bur, Laura
;
Lampert, Ladina
;
Höchsmann, Christoph
;
Brombach, Christine
, et al
17-Dec-2021
Validation of N-Light™ L. monocytogenes for detection of Listeria monocytogenes on environmental surfaces : AOAC Performance Tested Method℠ 122002
Larose, Delphine
;
Desroche, Nicolas
;
Reinau, Lukas
;
Hupfeld, Mario
;
Fieseler, Lars
20-Jan-2023
Validation of N-Light™ salmonella risk test kit for detection of Salmonella spp. on environmental surfaces : AOAC Performance Tested MethodsSM 072204
Desroche, Nicolas
;
De Oliveira, Déborah
;
Imhaus, Anne-Flore
;
Hupfeld, Mario
;
Fieseler, Lars
30-Dec-2023
Variations in Ecuadorian cocoa fermentation and drying at two locations : implications for quality and sensory
Streule, Stefanie
;
Freimüller Leischtfeld, Susette
;
Galler, Martina
;
Motzer, Dominik
;
Poulose-Züst, Monja
, et al
2017
Verarbeitung von Rhabarber und anderer faseriger Rohstoffe
Häfele, Martin
;
Gerber, Oliver
;
Flüeler, Thomas
2010
Verderbsbild Fadenziehen in Backwaren
Huber, Jeanine
;
Freimüller-Leischtfeld, Susette
;
Schwander, Stephanie
;
Kuhn, Roger
;
Kleinert, Michael
, et al
27-Nov-2012
Verpackung gegen Lebensmittelverschwendung
Yildirim, Selçuk
2012
Verpackung gegen Lebensmittelverschwendung
Yildirim, Selçuk
;
Miescher, Susanna
2014
Verpflegungsmanagement im Spital als Schnittstellenaufgabe
Hofer, Susanne
;
Brombach, Christine
;
Kauf, Peter
2015
Verpflegungssituation und ambulante Mahlzeitendienste in der Schweiz : die VERLA-Studie
Brombach, Christine
;
Pfau, Claudia
;
Pipas, Maxine
;
Ziesemer, Katrin
;
Bergheim, Ina
, et al
2016
Vitamin B12 : physiology, production and application
Sych, Janice Marie
;
Lacroix, Christophe
;
Stevens, Marc J.A.
2006
Volumen von Backwaren - mit Laser gemessen
Kleinert, Michael
;
Kalberer, Urs
Apr-2021
Vom Leerlauf zum Kreislauf
Zoller, Regina
24-Nov-2017
Die Wahrheit auf dem Teller
Martin, Manuel
;
Berger, Verena
;
Müller, Claudia
2010
Warenkunde Brotaroma
Kräling, Werner
;
Kleinert, Michael
Nov-2014
Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln
Brombach, Christine
;
Haefeli, Deborah
;
Bartsch, Silke
;
Clauss, Anne Sophie
;
Winkler, Gertrud
2012
Was macht die "Frische" von Brot aus?
Bongartz, Annette
;
Popp, Martin
;
Marthaler, Martin
;
Kinner, Julia
;
Bühler, Thomas
, et al
8-Mar-2018
Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?
Brombach, Christine
8-Mar-2018
Was möchten junge Erwachsene an ihrem Ernährungsverhalten ändern und wie wollen sie das erreichen?
Rohde, Anna
;
Lorkowski, Stefan
;
Dawczynski, Christine
;
Brombach, Christine
2007
Was und wie riechen wir eigentlich?
Bongartz, Annette