Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 597 to 616 of 634 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2022Validation of a visually aides dietary assessment tool to estimate dietary intake in adult Swiss populationNève, Gilles; Bur, Laura; Lampert, Ladina; Höchsmann, Christoph; Brombach, Christine, et al
17-Dec-2021Validation of N-Light™ L. monocytogenes for detection of Listeria monocytogenes on environmental surfaces : AOAC Performance Tested Method℠ 122002Larose, Delphine; Desroche, Nicolas; Reinau, Lukas; Hupfeld, Mario; Fieseler, Lars
20-Jan-2023Validation of N-Light™ salmonella risk test kit for detection of Salmonella spp. on environmental surfaces : AOAC Performance Tested MethodsSM 072204Desroche, Nicolas; De Oliveira, Déborah; Imhaus, Anne-Flore; Hupfeld, Mario; Fieseler, Lars
30-Dec-2023Variations in Ecuadorian cocoa fermentation and drying at two locations : implications for quality and sensoryStreule, Stefanie; Freimüller Leischtfeld, Susette; Galler, Martina; Motzer, Dominik; Poulose-Züst, Monja, et al
2017Verarbeitung von Rhabarber und anderer faseriger RohstoffeHäfele, Martin; Gerber, Oliver; Flüeler, Thomas
2010Verderbsbild Fadenziehen in BackwarenHuber, Jeanine; Freimüller-Leischtfeld, Susette; Schwander, Stephanie; Kuhn, Roger; Kleinert, Michael, et al
27-Nov-2012Verpackung gegen LebensmittelverschwendungYildirim, Selçuk
2012Verpackung gegen LebensmittelverschwendungYildirim, Selçuk; Miescher, Susanna
2014Verpflegungsmanagement im Spital als SchnittstellenaufgabeHofer, Susanne; Brombach, Christine; Kauf, Peter
2015Verpflegungssituation und ambulante Mahlzeitendienste in der Schweiz : die VERLA-StudieBrombach, Christine; Pfau, Claudia; Pipas, Maxine; Ziesemer, Katrin; Bergheim, Ina, et al
2016Vitamin B12 : physiology, production and applicationSych, Janice Marie; Lacroix, Christophe; Stevens, Marc J.A.
2006Volumen von Backwaren - mit Laser gemessenKleinert, Michael; Kalberer, Urs
Apr-2021Vom Leerlauf zum KreislaufZoller, Regina
24-Nov-2017Die Wahrheit auf dem TellerMartin, Manuel; Berger, Verena; Müller, Claudia
2010Warenkunde BrotaromaKräling, Werner; Kleinert, Michael
Nov-2014Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit LebensmittelnBrombach, Christine; Haefeli, Deborah; Bartsch, Silke; Clauss, Anne Sophie; Winkler, Gertrud
2012Was macht die "Frische" von Brot aus?Bongartz, Annette; Popp, Martin; Marthaler, Martin; Kinner, Julia; Bühler, Thomas, et al
8-Mar-2018Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?Brombach, Christine
8-Mar-2018Was möchten junge Erwachsene an ihrem Ernährungsverhalten ändern und wie wollen sie das erreichen?Rohde, Anna; Lorkowski, Stefan; Dawczynski, Christine; Brombach, Christine
2007Was und wie riechen wir eigentlich?Bongartz, Annette