Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 21 to 40 of 634 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2013Acanthamoeba feature a unique backpacking strategy to trap and feed on Listeria monocytogenes and other motile bacteriaDoyscher, Dominik; Fieseler, Lars; Dons, Lone; Loessner, Martin J.; Schuppler, Markus
Apr-2014Acanthamoeba release compounds which promote growth of Listeria monocytogenes and other bacteriaFieseler, Lars; Doyscher, Dominik; Loessner, Martin; Schuppler, Markus
12-May-2018Active packagingYildirim, Selçuk; Röcker, Bettina
2018Active packaging applications for foodYildirim, Selçuk; Röcker, Bettina; Kvalvåg Pettersen, Marit; Nilsen‐Nygaard, Julie; Ayhan, Zehra, et al
Sep-2011Active packaging for foodYildirim, Selçuk
2019Active packaging for food : opportunities, technologies and challengesYildirim, Selçuk
2011Active packaging for food biopreservationYildirim, Selçuk
13-Dec-2023Addition of particle stabilised foams to optimise the quality of gluten‐free toast breadSchmid, Tamara; Steinegger, Stefanie; Kinner, Mathias; Müller, Nadina
2010Adipositas bei Jugendlichen korreliert mit einem Netzwerk aus sozialen Faktoren, Medien- und Alkoholkonsum sowie spezifischen LebensmittelpräferenzenMüller, Claudia; Stolberg, Andreas; Krömker, Dörthe; Bode, Christiane; Parlesak, Alexandr
Aug-2021Age-related associations of selected odours - what differences exist between language regions and different age-groups in Switzerland? : sub study of the international study : smells like teen spirit IIJulius, Nina; Bongartz, Annette; Cezanne, Marie-Louise; Deneulin, Pascale; Guggenbühl, Barbara, et al
2011Aktive Verpackungen für LebensmittelYildirim, Selçuk; Renke, Nadine
24-Dec-2022Alcohol consumption : context and association with mortality in SwitzerlandSuter, Flurina; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Rohrmann, Sabine; Braun, Julia, et al
21-Mar-2011Allergene korrekt deklariert : Leitfaden für eine gute Kennzeichnungspraxis von Allergenen in vorverpackten Lebensmitteln und ein angepasstes Allergenmanagement in der LebensmittelproduktionStalder, Karin; Stalder, Urs; Flury, Doris; Hodler, Beat; Breitenmoser, Alda, et al
2013Alte Kartoffelsorten im Blick der SensorikBongartz, Annette; Klauser, Eugenia
2019An app to improve eating habits of adolescents and young adults (Challenge to Go) : systematic development of a theory-based and target group-adapted mobile app interventionRohde, Anna; Duensing, Anja; Dawczynski, Christine; Godemann, Jasmin; Lorkowski, Stefan, et al
25-Apr-2019An approach to reducing food loss : how by-products of the milling industries can be successfully integrated in the food chainMüller, Denise; Miescher Schwenninger, Susanne
9-Nov-2015An online NP-HPLC-DPPH method for the determination of the antioxidant activity of condensed polyphenols in cocoaPedan, Vasilisa; Fischer, Norbert; Rohn, Sascha
9-Mar-2018Analyse der bestehenden Leitlinien zur Gestaltung der Gemeinschaftsverpflegung im Schulbereich in der SchweizHolzmann, Martina; Daniel, Markus; Brombach, Christine
1999Anthocyangehalt der Traubenbeeren als Parameter zur Bestimmung der Traubenqualität und der ExtraktionsintensitätBernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Bättig, Hans; Rudnicki, Fritz; Pfliehinger, Marco, et al
2022Antifungal activity of lactic acid bacteria isolated from kunu-zaki, a cereal-based Nigerian fermented beverageOgunremi, Omotade Richard; Freimüller Leischtfeld, Susette; Mischler, Sandra; Miescher Schwenninger, Susanne