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201110 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011Bongartz, Annette
2012-03-15A closer look into German surveys : do overweight and obesity lead to eating disorder in children and adolescents?Kocher, Gilda; Westenhöfer, Joachim; Brombach, Christine
2018-02-28A lab-scale model system for cocoa bean fermentationRomanens, Edwina; Näf, Rebecca; Lobmaier, Tobias; Pedan, Vasilisa; Freimüller Leischtfeld, Susette; Meile, Leo; Miescher Schwenninger, Susanne
2013-10A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale cateringMüller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René
2013Aber bitte keine Seniorenprodukte! : der ältere Konsument und Herausforderungen für die LebensmittelproduktionBrombach, Christine
2017-11-28Active packaging applications for foodYildirim, Selçuk; Röcker, Bettina; Kvalvåg Pettersen, Marit; Nilsen‐Nygaard, Julie; Ayhan, Zehra; Rutkaite, Ramune; Radusin, Tanja; Suminska, Patrycja; Marcos, Begonya; Coma, Véronique
2011-09Active packaging for foodYildirim, Selçuk
2011Active packaging for food biopreservationYildirim, Selçuk
2010Adipositas bei Jugendlichen korreliert mit einem Netzwerk aus sozialen Faktoren, Medien- und Alkoholkonsum sowie spezifischen LebensmittelpräferenzenMüller, Claudia; Stolberg, Andreas; Krömker, Dörthe; Bode, Christiane; Parlesak, Alexandr
2011Aktive Verpackungen für LebensmittelYildirim, Selçuk; Renke, Nadine
2013Alte Kartoffelsorten im Blick der SensorikBongartz, Annette; Klauser, Eugenia
2015-11-09An online NP-HPLC-DPPH method for the determination of the antioxidant activity of condensed polyphenols in cocoaPedan, Vasilisa; Fischer, Norbert; Rohn, Sascha
2018-03-09Analyse der bestehenden Leitlinien zur Gestaltung der Gemeinschaftsverpflegung im Schulbereich in der SchweizHolzmann, Martina; Daniel, Markus; Brombach, Christine
2015Anwendungsgebiete der Sensorik (V); Körperpflege und Kosmetika (Kapitel 2.3) : kosmetische ProdukteHuber, Petra
2012-10Application of a novel bioingredient based on co-fermentation of Weissella confusa and Propionibacterium freudenreichii to improve shelf-life and quality of bakery productsMalang, Saskia; Grattepanche, Frank; Mendez, Viktoria; Yildirim, Selçuk; Lacroix, Christophe
2015-05Application of Lactobacillus amylovorus DSM19280 in gluten-free sourdough bread to improve the microbial shelf lifeAxel, Claudia; Röcker, Bettina; Brosnan, Brid; Zannini, Emanuele; Furey, Ambrose; Coffey, Aidan; Arendt, Elke K.
2012-11Application of oxygen scavengers to prevent the discolouration of hamRenke, Nadine; Gsell, Vanessa; Yildirim, Selçuk
2016-11Application of palladium-based oxygen scavenger to extend the shelf life of bakery productsRüegg, Nadine; Blum, Thomas; Röcker, Bettina; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk
2007Dem Aroma auf der Spur : ein neu entwickeltes System soll bei der Beschreibung von Kaffee-Aromen helfenChatelain, Karin; Bongartz, Annette
2018-05Associations between dietary patterns and post-bronchodilation lung function in the SAPALDIA cohortSteinemann, Nina; Grize, Leticia; Pons, Marco; Rothe, Thomas; Stolz, Daiana; Turk, Alexander; Schindler, Christian; Brombach, Christine; Probst-Hensch, Nicole