Browsing by Organisational Unit Center for Corporate Responsibility (CCR)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-12-0712 tools to face sustainability reportingFridolin S., Brand; Brunner, Elgin; Daub, Claus-Heinrich; Winistörfer, Herbert
2018-05Bedeutung und Stellenwert der OECD-Leitsätze für multinationale Unternehmen in der SchweizWinistörfer, Herbert; Daub, Claus-Heinrich; Thakur, Seta; Berger, Verena; Weber, Marie-Christin
2018-06-06Bedeutung und Stellenwert der OECD-Leitsätze für multinationale Unternehmen in der Schweiz : Studie im Auftrag des Staatssekretariats für Wirtschaft SECO & der Direktion für Entwicklung und Zusammenarbeit DEZAWinistörfer, Herbert; Daub, Claus-Heinrich; Thakur, Seta; Berger, Verena; Weber, Marie-Christin
2016-07Branchenstudie Food : Kennzahlen, Struktur, Veränderungstreiber und Entwicklungspotenziale der Schweizer LebensmittelindustrieLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016-07Branchenstudie Food : Kennzahlen, Struktur, Veränderungstreiber und Entwicklungspotenziale der Schweizer LebensmittelindustrieLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016-09-01Corporate responsibility managementBrand, Fridolin S.; Winistörfer, Herbert
2013-04-08Einbezug der Stakeholder bei der Beurteilung von Handlungsfeldern der gesellschaftlichen Verantwortung nach ISO 26000 in kleinen und mittleren UnternehmenChristen Jakob, Mariana; Winistörfer, Herbert
2016-09Erfolgreich und verantwortungsvollBrand, Fridolin S.; Winistörfer, Herbert
2005-10Evaluating social impacts of projects, products and organisationsCarabias-Hütter, Vicente; Winistörfer, Herbert
2004-10Evaluating the social dimension of sustainable developmentCarabias-Hütter, Vicente; Winistörfer, Herbert
2016-07Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food IndustryLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016-07Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food IndustryLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016-03Herausforderungen einer nachhaltigen PersonalführungOlbert-Bock, Sibylle; Redzepi, Abdullah; Winistörfer, Herbert
2012Hindernisfreie Hochschule : ein Leitfaden zur SelbstevaluationPage, Julie; Becker, Heidrun Karin; Darvishy, Alireza; Copur, Eylem; Kobi, Sylvie; Pärli, Kurt; Winistörfer, Herbert
2015-01-19Insights into the CSR approach of Switzerland and CSR practices of swiss companiesHetze, Katharina; Winistörfer, Herbert
2012-12ISO 26000 nutzen : wegweisendes Projekt für Schweizer KMULang, Clemens; Kunze, Alex; Christen Jakob, Mariana; Winistörfer, Herbert
2008-12ISO 26000 Social Responsibility : nützliches Hilfsmittel oder zusätzliche Belastung?Winistörfer, Herbert
2012Management der sozialen Verantwortung im Unternehmen : Leitfaden zur UmsetzungWinistörfer, Herbert; Perrin, Irene; Teuscher, Peter; Forel, Alice
2016-11Online-CSR-Kommunikation : Gemeinsamkeiten und Unterschiede börsennotierter Unternehmen in der DACH-RegionHetze, Katharina; Bögel, Paula Maria; Glock, Yvonne; Bekmeier-Feuerhahn, Sigrid
2018-08-28Overcoming current practical challenges in sustainability and integrated reporting : insights from a Swiss field studyBrand, Fridolin S.; Berger, Verena; Hetze, Katharina; Schmidt, Jörg; Weber, Marie-Christin; Winistörfer, Herbert; Daub, Claus-Heinrich