Browsing by Organisational Unit Center for Corporate Responsibility (CCR)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
201712 tools to face sustainability reportingFridolin S., Brand; Brunner, Elgin; Daub, Claus-Heinrich; Winistörfer, Herbert
2018-05Bedeutung und Stellenwert der OECD-Leitsätze für multinationale Unternehmen in der SchweizWinistörfer, Herbert; Daub, Claus-Heinrich; Thakur, Seta; Berger, Verena; Weber, Marie-Christin
2018-06-06Bedeutung und Stellenwert der OECD-Leitsätze für multinationale Unternehmen in der Schweiz : Studie im Auftrag des Staatssekretariats für Wirtschaft SECO & der Direktion für Entwicklung und Zusammenarbeit DEZAWinistörfer, Herbert; Daub, Claus-Heinrich; Thakur, Seta; Berger, Verena; Weber, Marie-Christin
2016-07Branchenstudie Food : Kennzahlen, Struktur, Veränderungstreiber und Entwicklungspotenziale der Schweizer LebensmittelindustrieLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016-07Branchenstudie Food : Kennzahlen, Struktur, Veränderungstreiber und Entwicklungspotenziale der Schweizer LebensmittelindustrieLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016Corporate responsibility managementBrand, Fridolin S.; Winistörfer, Herbert
2016Effects on the (CSR) reputation : CSR reporting discussed in the light of signalling and stakeholder perception theoriesHetze, Katharina
2013Einbezug der Stakeholder bei der Beurteilung von Handlungsfeldern der gesellschaftlichen Verantwortung nach ISO 26000 in kleinen und mittleren UnternehmenChristen Jakob, Mariana; Winistörfer, Herbert
2016Erfolgreich und verantwortungsvollBrand, Fridolin S.; Winistörfer, Herbert
2005-10Evaluating social impacts of projects, products and organisationsCarabias-Hütter, Vicente; Winistörfer, Herbert
2004-10Evaluating the social dimension of sustainable developmentCarabias-Hütter, Vicente; Winistörfer, Herbert
2016-07Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food IndustryLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016-07Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food IndustryLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
2016Herausforderungen einer nachhaltigen PersonalführungOlbert-Bock, Sibylle; Redzepi, Abdullah; Winistörfer, Herbert
2012Hindernisfreie Hochschule : ein Leitfaden zur SelbstevaluationPage, Julie; Becker, Heidrun Karin; Darvishy, Alireza; Copur, Eylem; Kobi, Sylvie; Pärli, Kurt; Winistörfer, Herbert
2015Insights into the CSR approach of Switzerland and CSR practices of swiss companiesHetze, Katharina; Winistörfer, Herbert
2012ISO 26000 nutzen : wegweisendes Projekt für Schweizer KMULang, Clemens; Kunze, Alex; Christen Jakob, Mariana; Winistörfer, Herbert
2008ISO 26000 Social Responsibility : nützliches Hilfsmittel oder zusätzliche Belastung?Winistörfer, Herbert
2012Management der sozialen Verantwortung im Unternehmen : Leitfaden zur UmsetzungWinistörfer, Herbert; Perrin, Irene; Teuscher, Peter; Forel, Alice
2005Methodenentwicklung zu Social ManagementWinistörfer, Herbert; Spirig, Kuno; Teuscher, Peter; Dubielzig, Frank; Furrer, Bettina