Browsing by Person gant

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 16 to 35 of 45 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
25-Jul-2016High-throughput identification of the microbial biodiversity of cocoa bean fermentation by MALDI-TOF MSMiescher Schwenninger, Susanne; Freimüller Leischtfeld, Susette; Gantenbein-Demarchi, Corinne
Nov-2005Hürden-Technologie : ein ideales Konzept für gekühlte Convenience ProdukteGantenbein-Demarchi, Corinne
Aug-2015Inactivation of microorganisms on granular materials : reduction of Bacillus amyloliquefaciens endospores on wheat grains in a low pressure plasma circulating fluidized bed reactorButscher, Denis; Schlup, Tina; Roth, Christian; Müller-Fischer, Nadina; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
2020Lactic acid bacteria fermentation of milling by-products and further post-processing to breakfast cerealsMüller, Denise; Stöppelmann, Felix; Kinner, Mathias; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Miescher Schwenninger, Susanne
2010Langjährige Zusammenarbeit zahlt sich für beide Seiten ausGantenbein-Demarchi, Corinne; Kirchsteiger-Meier, Evelyn
2009Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und KakaogetränkeKrapf, Tamara; Gantenbein-Demarchi, Corinne
2009Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel SüsswarenGantenbein-Demarchi, Corinne; Krapf, Tamara
Nov-2021Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Abgabe von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)Beretta, Claudio; Kremer-Hartmann, Katrin; Spielmann-Prada, Giovanna; Züst, Monja; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
Nov-2021Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Datierung von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)Spielmann-Prada, Giovanna; Kremer-Hartmann, Katrin; Züst, Monja; Beretta, Claudio; Müller, Claudia, et al
2004Massnahmen zur Verhinderung der Entwicklung von Bacillus cereus auf Getreidekörnern als Zusatz von SpezialbrotenGantenbein-Demarchi, Corinne; Bachmann, B.; Dossenbach, A.
2013Microencapsulated Lactobacillus rhamnosus GG in whey protein and resistant starch matrices : probiotic survival in fruit juiceYing, Dan Yang; Schwander, Stephanie; Weerakkody, Rangika; Sanguansri, Luz; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
2011Milchsäurebakterien : altes Geheimnis neu entdecktGantenbein-Demarchi, Corinne; Beeli, Sophia; Kleinert, Michael
2007Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit "Fadenziehen" in WeizenbrotenKovalj, Tamara; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Kleinert, Michael
2011Powdered infant formula : a new approach for improved, reliable and representative food safety controlGantenbein-Demarchi, Corinne
Jun-2004Prevention of the development of Bacillus cereus on germinated wheat grain as an ingredient of special breadGantenbein-Demarchi, Corinne; Bachmann, B.; Dossenbach, A.
2013Probiotics and PrebioticsYing, Dan Yang; Gantenbein-Demarchi, Corinne
2016Quantitative real time PCR does not reliably detect single fecal indicator bacteria in drinking waterKrapf, Tamara; Kuhn, Roger; Kauf, Peter; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Fieseler, Lars
2008Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen RöstparameternBenz, Karl; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Penaloza-Inzurieta, Walter; Krapf, Tamara; Diep, Benjamin
2013Rope in bread : a critical challenge for the bakery industryFieseler, Lars; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Miescher Schwenninger, Susanne; Kuhn, Roger; Kleinert, Michael
2010Ropiness in bread : is early detection possible?Huber, Jeanine; Freimüller Leischtfeld, Susette; Kuhn, Roger; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne