Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Halal - islamkonforme Lebensmittel
Authors: Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Styger, Beat
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2010
Issue: 10
Page(s): 9
Issue Date: 2010
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: Zertifizierung; Rohstoffe; Halal; Produktionsprozess
Subject (DDC): 200: Religion
658.8: Marketing management
Abstract: Die Ernährungsvorschriften der Muslime wurden in europäischen Ländern bis vor wenigen Jahren bei der Herstellung von Lebensmitteln nur wenig beachtet. Jedoch birgt die Vermarktung von Lebensmitteln, die nach den Regeln des Islams erzeugt und produziert werden, ein grosses Potential zur Erschliessung neuer Märkte.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9858
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kirchsteiger-Meier, E., & Styger, B. (2010). Halal - islamkonforme Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie, 2010(10), 9.
Kirchsteiger-Meier, E. and Styger, B. (2010) ‘Halal - islamkonforme Lebensmittel’, Lebensmittel-Technologie, 2010(10), p. 9.
E. Kirchsteiger-Meier and B. Styger, “Halal - islamkonforme Lebensmittel,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2010, no. 10, p. 9, 2010.
KIRCHSTEIGER-MEIER, Evelyn und Beat STYGER, 2010. Halal - islamkonforme Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie. 2010. Bd. 2010, Nr. 10, S. 9
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Beat Styger. 2010. “Halal - islamkonforme Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie 2010 (10): 9.
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Beat Styger. “Halal - islamkonforme Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2010, no. 10, 2010, p. 9.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.