Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik |
Authors: | Lötscher, Adrian |
Conference details: | SGLWT Mitgliederversammlung 2018, Wädenswil, 13. April 2018 |
Issue Date: | 13-Apr-2018 |
Language: | German |
Subjects: | Nachhaltigkeit; Methoden; Trends; Lebensmittellogistik; Simulation |
Subject (DDC): | 658.5: Production management |
Abstract: | Vortrag zum Thema "Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik", gehalten anlässlich der SGLWT Mitgliederversammlung 2018. |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8039 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Not specified |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Computational Life Sciences (ICLS) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Lötscher, A. (2018, April 13). Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik. SGLWT Mitgliederversammlung 2018, Wädenswil, 13. April 2018.
Lötscher, A. (2018) ‘Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik’, in SGLWT Mitgliederversammlung 2018, Wädenswil, 13. April 2018.
A. Lötscher, “Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik,” in SGLWT Mitgliederversammlung 2018, Wädenswil, 13. April 2018, Apr. 2018.
LÖTSCHER, Adrian, 2018. Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik. In: SGLWT Mitgliederversammlung 2018, Wädenswil, 13. April 2018. Conference presentation. 13 April 2018
Lötscher, Adrian. 2018. “Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik.” Conference presentation. In SGLWT Mitgliederversammlung 2018, Wädenswil, 13. April 2018.
Lötscher, Adrian. “Methoden und Trends für eine nachhaltige Lebensmittellogistik.” SGLWT Mitgliederversammlung 2018, Wädenswil, 13. April 2018, 2018.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.