Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-19116
Publication type: Article in scientific journal
Type of review: Peer review (publication)
Title: Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften
Authors: Häfele, Martin
Flüeler, Thomas
Gerber, Oliver
Chetschik, Irene
Casty, Bettina
Daniel, Z'graggen
Konrad, Bernath
Hühn, Tilo
et. al: No
DOI: 10.21256/zhaw-19116
Published in: Flüssiges Obst
Volume(Issue): 2019
Issue: 11
Page(s): 388
Pages to: 392
Issue Date: Nov-2019
Publisher / Ed. Institution: Confructa Medien
ISSN: 0015-4539
Language: German
Subjects: Rhabarbersaft; Apfelsaft; Ascorbinsäure; Enzym-Kontrolle; Farb- und Gerbstoffe
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19116
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Entwicklung eines Antioxidationsmittels für die Verarbeitung von frischen Früchten und Gemüse auf Basis von Rhabarbersaft
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FLUESSIGES-OBST_12-19_Haefele_Rhababer.pdf300.67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Häfele, M., Flüeler, T., Gerber, O., Chetschik, I., Casty, B., Daniel, Z., Konrad, B., & Hühn, T. (2019). Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften. Flüssiges Obst, 2019(11), 388–392. https://doi.org/10.21256/zhaw-19116
Häfele, M. et al. (2019) ‘Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften’, Flüssiges Obst, 2019(11), pp. 388–392. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-19116.
M. Häfele et al., “Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften,” Flüssiges Obst, vol. 2019, no. 11, pp. 388–392, Nov. 2019, doi: 10.21256/zhaw-19116.
HÄFELE, Martin, Thomas FLÜELER, Oliver GERBER, Irene CHETSCHIK, Bettina CASTY, Z’graggen DANIEL, Bernath KONRAD und Tilo HÜHN, 2019. Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften. Flüssiges Obst. November 2019. Bd. 2019, Nr. 11, S. 388–392. DOI 10.21256/zhaw-19116
Häfele, Martin, Thomas Flüeler, Oliver Gerber, Irene Chetschik, Bettina Casty, Z’graggen Daniel, Bernath Konrad, and Tilo Hühn. 2019. “Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften.” Flüssiges Obst 2019 (11): 388–92. https://doi.org/10.21256/zhaw-19116.
Häfele, Martin, et al. “Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften.” Flüssiges Obst, vol. 2019, no. 11, Nov. 2019, pp. 388–92, https://doi.org/10.21256/zhaw-19116.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.