Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-19116
Publication type: | Article in scientific journal |
Type of review: | Peer review (publication) |
Title: | Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften |
Authors: | Häfele, Martin Flüeler, Thomas Gerber, Oliver Chetschik, Irene Casty, Bettina Daniel, Z'graggen Konrad, Bernath Hühn, Tilo |
et. al: | No |
DOI: | 10.21256/zhaw-19116 |
Published in: | Flüssiges Obst |
Volume(Issue): | 2019 |
Issue: | 11 |
Page(s): | 388 |
Pages to: | 392 |
Issue Date: | Nov-2019 |
Publisher / Ed. Institution: | Confructa Medien |
ISSN: | 0015-4539 |
Language: | German |
Subjects: | Rhabarbersaft; Apfelsaft; Ascorbinsäure; Enzym-Kontrolle; Farb- und Gerbstoffe |
Subject (DDC): | 663: Beverage technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19116 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Published as part of the ZHAW project: | Entwicklung eines Antioxidationsmittels für die Verarbeitung von frischen Früchten und Gemüse auf Basis von Rhabarbersaft |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FLUESSIGES-OBST_12-19_Haefele_Rhababer.pdf | 300.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
Häfele, M., Flüeler, T., Gerber, O., Chetschik, I., Casty, B., Daniel, Z., Konrad, B., & Hühn, T. (2019). Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften. Flüssiges Obst, 2019(11), 388–392. https://doi.org/10.21256/zhaw-19116
Häfele, M. et al. (2019) ‘Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften’, Flüssiges Obst, 2019(11), pp. 388–392. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-19116.
M. Häfele et al., “Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften,” Flüssiges Obst, vol. 2019, no. 11, pp. 388–392, Nov. 2019, doi: 10.21256/zhaw-19116.
HÄFELE, Martin, Thomas FLÜELER, Oliver GERBER, Irene CHETSCHIK, Bettina CASTY, Z’graggen DANIEL, Bernath KONRAD und Tilo HÜHN, 2019. Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften. Flüssiges Obst. November 2019. Bd. 2019, Nr. 11, S. 388–392. DOI 10.21256/zhaw-19116
Häfele, Martin, Thomas Flüeler, Oliver Gerber, Irene Chetschik, Bettina Casty, Z’graggen Daniel, Bernath Konrad, and Tilo Hühn. 2019. “Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften.” Flüssiges Obst 2019 (11): 388–92. https://doi.org/10.21256/zhaw-19116.
Häfele, Martin, et al. “Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften.” Flüssiges Obst, vol. 2019, no. 11, Nov. 2019, pp. 388–92, https://doi.org/10.21256/zhaw-19116.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.