Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie |
Authors: | Yeretzian, Chahan Glöss, Alexia N. Knochenmuss, Richard |
et. al: | No |
Published in: | LVT Lebensmittel Industrie |
Volume(Issue): | 2019 |
Issue: | 1-2 |
Page(s): | 9 |
Pages to: | 10 |
Issue Date: | 2019 |
Publisher / Ed. Institution: | Wiley |
ISSN: | 1619-8662 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 663: Beverage technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17951 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Yeretzian, C., Glöss, A. N., & Knochenmuss, R. (2019). Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie. LVT Lebensmittel Industrie, 2019(1-2), 9–10.
Yeretzian, C., Glöss, A.N. and Knochenmuss, R. (2019) ‘Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie’, LVT Lebensmittel Industrie, 2019(1-2), pp. 9–10.
C. Yeretzian, A. N. Glöss, and R. Knochenmuss, “Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie,” LVT Lebensmittel Industrie, vol. 2019, no. 1-2, pp. 9–10, 2019.
YERETZIAN, Chahan, Alexia N. GLÖSS und Richard KNOCHENMUSS, 2019. Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie. LVT Lebensmittel Industrie. 2019. Bd. 2019, Nr. 1-2, S. 9–10
Yeretzian, Chahan, Alexia N. Glöss, and Richard Knochenmuss. 2019. “Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” LVT Lebensmittel Industrie 2019 (1-2): 9–10.
Yeretzian, Chahan, et al. “Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” LVT Lebensmittel Industrie, vol. 2019, no. 1-2, 2019, pp. 9–10.
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