Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie
Authors: Yeretzian, Chahan
Glöss, Alexia N.
Knochenmuss, Richard
et. al: No
Published in: LVT Lebensmittel Industrie
Volume(Issue): 2019
Issue: 1-2
Page(s): 9
Pages to: 10
Issue Date: 2019
Publisher / Ed. Institution: Wiley
ISSN: 1619-8662
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17951
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Yeretzian, C., Glöss, A. N., & Knochenmuss, R. (2019). Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie. LVT Lebensmittel Industrie, 2019(1-2), 9–10.
Yeretzian, C., Glöss, A.N. and Knochenmuss, R. (2019) ‘Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie’, LVT Lebensmittel Industrie, 2019(1-2), pp. 9–10.
C. Yeretzian, A. N. Glöss, and R. Knochenmuss, “Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie,” LVT Lebensmittel Industrie, vol. 2019, no. 1-2, pp. 9–10, 2019.
YERETZIAN, Chahan, Alexia N. GLÖSS und Richard KNOCHENMUSS, 2019. Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie. LVT Lebensmittel Industrie. 2019. Bd. 2019, Nr. 1-2, S. 9–10
Yeretzian, Chahan, Alexia N. Glöss, and Richard Knochenmuss. 2019. “Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” LVT Lebensmittel Industrie 2019 (1-2): 9–10.
Yeretzian, Chahan, et al. “Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” LVT Lebensmittel Industrie, vol. 2019, no. 1-2, 2019, pp. 9–10.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.