Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung
Authors: Flüeler, Thomas
Häfele, Martin
et. al: No
Conference details: Wädenswiler Weintage 2009, Wädenswil, 8.-9. Januar 2009
Issue Date: 2009
Publisher / Ed. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17884
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Flüeler, T., & Häfele, M. (2009). SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung. Wädenswiler Weintage 2009, Wädenswil, 8.-9. Januar 2009.
Flüeler, T. and Häfele, M. (2009) ‘SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung’, in Wädenswiler Weintage 2009, Wädenswil, 8.-9. Januar 2009. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
T. Flüeler and M. Häfele, “SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung,” in Wädenswiler Weintage 2009, Wädenswil, 8.-9. Januar 2009, 2009.
FLÜELER, Thomas und Martin HÄFELE, 2009. SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung. In: Wädenswiler Weintage 2009, Wädenswil, 8.-9. Januar 2009. Conference presentation. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. 2009
Flüeler, Thomas, and Martin Häfele. 2009. “SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung.” Conference presentation. In Wädenswiler Weintage 2009, Wädenswil, 8.-9. Januar 2009. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Flüeler, Thomas, and Martin Häfele. “SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung.” Wädenswiler Weintage 2009, Wädenswil, 8.-9. Januar 2009, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2009.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.