Publikationstyp: | Konferenz: Poster |
Art der Begutachtung: | Keine Angabe |
Titel: | How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC |
Autor/-in: | D'Ambrosio, Lucio Wermelinger, Thomas Klopprogge, Babette Yeretzian, Chahan |
Erschienen in: | Chimia |
Band(Heft): | 64 |
Heft: | 7/8 |
Seite(n): | 474 |
Angaben zur Konferenz: | Fall Meeting 2010 of the Swiss Chemical Society, Zurich, 16 September 2010 |
Erscheinungsdatum: | 2010 |
Verlag / Hrsg. Institution: | Schweizerische Chemische Gesellschaft |
ISSN: | 0009-4293 |
Sprache: | Englisch |
Fachgebiet (DDC): | 540: Chemie 663: Getränketechnologie |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12548 |
Volltext Version: | Publizierte Version |
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): | Lizenz gemäss Verlagsvertrag |
Departement: | Life Sciences und Facility Management |
Organisationseinheit: | Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT) |
Enthalten in den Sammlungen: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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D’Ambrosio, L., Wermelinger, T., Klopprogge, B., & Yeretzian, C. (2010). How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC [Conference poster]. Chimia, 64(7/8), 474.
D’Ambrosio, L. et al. (2010) ‘How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC’, in Chimia. Schweizerische Chemische Gesellschaft, p. 474.
L. D’Ambrosio, T. Wermelinger, B. Klopprogge, and C. Yeretzian, “How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC,” in Chimia, 2010, vol. 64, no. 7/8, p. 474.
D’AMBROSIO, Lucio, Thomas WERMELINGER, Babette KLOPPROGGE und Chahan YERETZIAN, 2010. How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC. In: Chimia. Conference poster. Schweizerische Chemische Gesellschaft. 2010. S. 474
D’Ambrosio, Lucio, Thomas Wermelinger, Babette Klopprogge, and Chahan Yeretzian. 2010. “How Much Robusta Coffee Is in a Roasted Coffee Blend? : Quantification of the Robusta Fraction via Two Alternative Instrumental Methods: Confocal Raman Spectroscopy and HPLC.” Conference poster. In Chimia, 64:474. Schweizerische Chemische Gesellschaft.
D’Ambrosio, Lucio, et al. “How Much Robusta Coffee Is in a Roasted Coffee Blend? : Quantification of the Robusta Fraction via Two Alternative Instrumental Methods: Confocal Raman Spectroscopy and HPLC.” Chimia, vol. 64, no. 7/8, Schweizerische Chemische Gesellschaft, 2010, p. 474.
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