Publikationstyp: Konferenz: Poster
Art der Begutachtung: Keine Angabe
Titel: How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC
Autor/-in: D'Ambrosio, Lucio
Wermelinger, Thomas
Klopprogge, Babette
Yeretzian, Chahan
Erschienen in: Chimia
Band(Heft): 64
Heft: 7/8
Seite(n): 474
Angaben zur Konferenz: Fall Meeting 2010 of the Swiss Chemical Society, Zurich, 16 September 2010
Erscheinungsdatum: 2010
Verlag / Hrsg. Institution: Schweizerische Chemische Gesellschaft
ISSN: 0009-4293
Sprache: Englisch
Fachgebiet (DDC): 540: Chemie
663: Getränketechnologie
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12548
Volltext Version: Publizierte Version
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): Lizenz gemäss Verlagsvertrag
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisationseinheit: Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT)
Enthalten in den Sammlungen:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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D’Ambrosio, L., Wermelinger, T., Klopprogge, B., & Yeretzian, C. (2010). How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC [Conference poster]. Chimia, 64(7/8), 474.
D’Ambrosio, L. et al. (2010) ‘How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC’, in Chimia. Schweizerische Chemische Gesellschaft, p. 474.
L. D’Ambrosio, T. Wermelinger, B. Klopprogge, and C. Yeretzian, “How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC,” in Chimia, 2010, vol. 64, no. 7/8, p. 474.
D’AMBROSIO, Lucio, Thomas WERMELINGER, Babette KLOPPROGGE und Chahan YERETZIAN, 2010. How much robusta coffee is in a roasted coffee blend? : quantification of the robusta fraction via two alternative instrumental methods: confocal raman spectroscopy and HPLC. In: Chimia. Conference poster. Schweizerische Chemische Gesellschaft. 2010. S. 474
D’Ambrosio, Lucio, Thomas Wermelinger, Babette Klopprogge, and Chahan Yeretzian. 2010. “How Much Robusta Coffee Is in a Roasted Coffee Blend? : Quantification of the Robusta Fraction via Two Alternative Instrumental Methods: Confocal Raman Spectroscopy and HPLC.” Conference poster. In Chimia, 64:474. Schweizerische Chemische Gesellschaft.
D’Ambrosio, Lucio, et al. “How Much Robusta Coffee Is in a Roasted Coffee Blend? : Quantification of the Robusta Fraction via Two Alternative Instrumental Methods: Confocal Raman Spectroscopy and HPLC.” Chimia, vol. 64, no. 7/8, Schweizerische Chemische Gesellschaft, 2010, p. 474.


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